Even een oppepper nodig?

Even een oppepper nodig?

Professionele trainers

Op Peerpep staan clipjes van 20 seconden. Professionals doen oefeningen voor die je meteen in beweging brengen. Op het platform motiveer je elkaar door reacties of video’s achter te laten in de eigen veilige omgeving.

Download de app!

Beweging voor de thuiswerkers en dromers

Het maakt niet uit of je thuis werkt of iets anders doet. Peppen kan altijd tussendoor. De oefeningen voer je uit in je normale kleren en zonder apparatuur. Een bank of stoel is voldoende. Door de oefeningen te spreiden over de dag, krijg je meerdere keren per dag nieuwe energie. Handig tegen elke energiedip.

De Nationale Beweegminuut!

Doe ook mee met de  Nationale Beweegminuut! 
De minuten tellen mee voor de te winnen prijzen. De echte winst is natuurlijk de onderlinge verbondenheid en de frisse energie.
Check het filmpje ->

Peppen doe je samen

Gezellig om samen te doen met anderen. Vorm met anderen een team en ga samen voor de eindstreep/ het gemeenschappelijk doel. Iedereen kan meedoen. Een familielid, de buurman of een vriendin die verderop in het land woont.

Download de app!

Zo stimuleren we elkaar. Blijven we fitter en verbonden.

Waar wij in geloven

Met Peerpep willen we Nederland in beweging brengen. Meer, vaker en overal. Door exergaming (gaming op basis van fysieke inspanning) in de dagelijkse situatie aan te bieden worden mensen geactiveerd vaker te bewegen. Net wanneer het uitkomt. Haal alle barrières weg zodat mensen geen excuus overhouden om niet te gaan bewegen. Zorg dat het leuk, sociaal en uitdagend is zodat mensen in beweging blijven. Maak het mogelijk dat iedereen kan winnen door inzet. Het maakt dus niet uit of mensen minder sportief zijn aangelegd. De kans op succes neemt toe door de meeste meters te maken. We willen mensen verbinden door beweging. Sportief of niet, mensen doen graag mee. Het geeft frisse energie, het hoofd raakt leeg en er zijn prijzen te winnen. Door de gezamenlijke activiteit via Peerpep wordt de onderlinge betrokkenheid groter.

Teruggebeld worden door een oppepper?

Binnen 24 uur neemt één van ons contact op.